Halloween Uitverkoop! Gebruik de code: HALLOWEEN25 om 25% te besparen op ons gehele Halloween assortiment. Geldig t/m 31/10/2021

Een macramé kerstman om op te hangen

SKU#:
v15749

Een macramé kerstman om op te hangen

SKU#:
v15749

Maak deze kerstman met de macramé knooptechniek rond een houten ring met katoengaren. Kleine houten kralen zijn gebruikt voor de pompom op zijn muts.

Selecteer producten bij dit idee

* Verplichte velden

Total price for selected products
Uw aanpassing
Een macramé kerstman om op te hangen
Een macramé kerstman om op te hangen

Is op voorraad

€ 2,44

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Knip 10 stukken wit katoenkoord van elk 30 cm af. Knip 7 stukken rood katoenkoord af van elk 30 cm. Knip tenslotte een stuk rood katoenkoord van 60 cm af.
  Guide step %d
  2
  Vlecht alle stukjen katoenkoord rond de houten ring zoals op de foto. Het lange rode stuk katoenkoord moet in het midden zitten.
  Guide step %d
  3
  Plaats het sjabloon dat als apart pdf-bestand op deze pagina beschikbaar is op een ondervloer waar je pinnen in kunt steken. Zet de houten ring vast met een paar pinnen en begin met het vlechten van de witte baard zoals afgebeeld. Verdeel de koorden in 5 gelijke bundels met elk 4 koorden. De twee koorden in het midden zijn het "middelste koord" en de twee buitenste koorden zijn "vlechtkoorden". Zie de vlechtillustratie op de sjabloon. Leg in knoop in elke set. In totaal zijn er vijf sets.
  Guide step %d
  4
  Verdeel de koorden zodat je aan elke kant met koorden vlecht. Zie de stippen op de sjabloon; elke stip is gelijk aan een vlechtknoop. Knip de uiteinden bij als je klaar bent met het vlechten van de baard.
  Guide step %d
  5
  Draai om en ga aan de slag met de rode stukken katoenkoord. Verdeel de koorden in 5 bundels; slechts twee stukken katoenkoord aan elk van de buitenzijden en 4 stukken katoenkoord in de 3 bundels in het midden zoals op de foto. Maak twee macramé-knopen in de 3 middelste trossen. Maak nu macramé-knopen voor elke stip in de sjabloon.
  Guide step %d
  6
  Neem het tweede buitenste stukken katoenkoord en wikkel het twee keer om het andere stuk katoenkoord, zoals op de foto. Pak nu het volgende stuk katoenkoord en wikkel het om de eerste twee stukken katoenkoord.
  Guide step %d
  7
  Ga door totdat je de punt (de top) hebt bereikt. Herhaal deze procedure aan de andere kant.
  Guide step %d
  8
  Verzamel alle uiteinden door twee macramé-knopen te maken rond alle stukken katoenkoord met de laatste twee uiteinden.
  Guide step %d
  9
  Knip alle uiteinden af, behalve de twee langste stukken katoenenkoord.
  Guide step %d
  10
  Rijg houten kralen op de twee stukken rood katoenkoord en werk af met een knoop om op te hangen.
  Guide step %d
  Sjabloon
  -
  Copyright © Creativ Company