Een kaars gemaakt van bijenwas

#v13362

Deze kandelaar is gemaakt van een vel bijenwas, gerold om een stuk kaarsenlont. De kaars is vervolgens geplaatst in een bloempotje gevuld met klei en gedecoreerd met een lint. Een mooie toevoeging zijn de can Silk Clay gemaakte besjes aan de takken.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Snijd het vel bijenwas diagonaal door.
Guide step %d
2.   De warmte van je handen maakt de bijenwas flexibeler, en maakt het mogelijk om de korte kant om de kaarsenlont te vouwen. Ga voorzichtig te werk.
Guide step %d
3.   Ga door met het voorzichtig oprollen van het vel. Gebruik hiervoor de palm van je hand. Let erop dat de onderkant recht blijft.
Guide step %d
4.   Wrijf de punt van het vel op zijn plek aan de onderkant van de kaars. Het blijft plakken door de warmte van je handen.
Guide step %d
5.   De strik: Wikkel een stuk lint drie of vier keer rond drie of vier vingers. Knip nu een inkeping in het midden van het gevouwen lint, van elke kant. Bevestig een stukje bloemendraad in de inkepingen van het gevouwen lint en draai het vast. Vorm de zes tot acht lussen in een rozet.
Guide step %d
6.   Doe klei in een bloempot en duw de kaars in de klei. Leg mos rondom. Duw het bloemendraad met de strik in de natte klei en ook een paar takken. Decoreer de takken met rode besjes gemaakt van Silk Clay. Bevestig een steranijs op de bloempot met een lijmpistool.
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present