Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen

Een genaaldvilte afbeelding

SKU
v13644

Een genaaldvilte afbeelding

SKU
v13644

Fysiek-kinesthetische intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project wanneer ze een viltnaald gebruiken om een afbeelding te maken. Door de viltnaald herhaaldelijk op en neer te duwen, leren de kinderen hoe hun vingers en handen omgaan met speciaal gereedschap in het creatieve proces. Bovendien wordt de existentiële intelligentie van kinderen versterkt door dit project als ze een scène uit een sprookje met een moraal vilten.

Select products for the idea

* Verplichte velden

Samlet pris for valgte produkter
Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Een genaaldvilte afbeelding
Een genaaldvilte afbeelding

Is op voorraad

€ 2,00

Samenvatting
  Creative idea
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Knip een stuk vilt even groot als het naaldviltblok. Plaats het stuk vilt op het blok. Plaats plukken wol op het vilt en prik deze aan het vilt vast met de naaldviltpen.
  Guide step %d
  2
  NB: Maak voordat je begint eventueel een schets van het patroon of de afbeelding die je wilt gaan maken.
  Guide step %d
  3
  Als je alle stukjes wol hebt vastgeprikt, ga dan nog eens over de hele afbeelding met de naaldviltnaald, zodat alles wol goed vast zit.
  Guide step %d
  Levens-wijs
  Existentiële intelligentie. Versterkt door activiteiten waarbij kinderen gaan herkennen dat het leven voor ieder kind anders is.
  Guide step %d
  Fysiek-wijs
  Fysieke-kinesthetische intelligentie. Versterkt door activiteiten waarbij kinderen hun lichaam en spierkracht moet gebruiken om ideeën en gevoelens te uiten.
  Copyright © Creativ Company