8+

Een genaaldvilte afbeelding

Een genaaldvilte afbeelding

Inspiratie: 13644

Van: € 2,00

Tot: € 696,94

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,00

Tot: € 696,94

Fysiek-kinesthetische intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project wanneer ze een viltnaald gebruiken om een afbeelding te maken. Door de viltnaald herhaaldelijk op en neer te duwen, leren de kinderen hoe hun vingers en handen omgaan met speciaal gereedschap in het creatieve proces. Bovendien wordt de existentiële intelligentie van kinderen versterkt door dit project als ze een scène uit een sprookje met een moraal vilten.
Guide step 1
Step 1.
Knip een stuk vilt even groot als het naaldviltblok. Plaats het stuk vilt op het blok. Plaats plukken wol op het vilt en prik deze aan het vilt vast met de naaldviltpen.
Guide step 2
Step 2.
NB: Maak voordat je begint eventueel een schets van het patroon of de afbeelding die je wilt gaan maken.
Guide step 3
Step 3.
Als je alle stukjes wol hebt vastgeprikt, ga dan nog eens over de hele afbeelding met de naaldviltnaald, zodat alles wol goed vast zit.
Guide step 4
Levens-wijs
Existentiële intelligentie. Versterkt door activiteiten waarbij kinderen gaan herkennen dat het leven voor ieder kind anders is.
Guide step 5
Fysiek-wijs
Fysieke-kinesthetische intelligentie. Versterkt door activiteiten waarbij kinderen hun lichaam en spierkracht moet gebruiken om ideeën en gevoelens te uiten.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW