Een gebreide knuffelige pop

Een gebreide knuffelige pop

Inspiratie: 14149

Van: € 2,00

Tot: € 280,13

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,00

Tot: € 280,13

Deze leuke, zachte, grote pop is gebreid op een breiring (knitting loom) met Melbourne wol in verschillende kleuren. Daarna is het breiwerk vervilt in de wasmachine en na drogen gevuld met polyester vulling en aan elkaar genaaid. Details zijn erop geborduurd en het haar op het hoofd genaaid.

Alles zien
...
Dit idee komt uit:
Haken, naaien en breien Breien
Hoe werkt het
Guide step 1
1.
Zet steken: Maak een lus en bevestig deze om het kleine pootje aan de zijkant van de breiring. Wind nu de garen van achteren naar voren en weer terug om (lussen om de poot makend) elke individuele poot van de breiring, ga helemaal rond. Stevig, maar niet te strak!
Guide step 2
2.
Maak nog een rondje om de breiring en maak de garen vast om het kleine pootje aan de zijkant van de breiring.
Guide step 3
3.
Gebruik de breihaak die onderdeel is van het breiringpakket om – van elke poot – de lus van de onderste steek over de bovenste steek te halen. Doe dit bij elke poot van de breiring.
Guide step 4
4.
Maak nog een rondje om de breiring en haal de onderste steek over de bovenste steek zoals in de vorige stap is omschreven. Blijf op deze manier verder breien.
Guide step 5
5.
Kleur verandering: Bevestig de garen om het kleine pootje aan de zijkant van de breiring. (Volg nu de instructies van stap 1-4)
Guide step 6
6.
NB: De overgang tussen de kleuren zal alleen aan de binnenkant van de tube te zien zijn.
Guide step 7
7.
Blijf naar uw smaak in verschillende kleuren breien, totdat de gebreide tube ongeveer 60 cm lang is. (Deel de verandering van kleur in naar de sokken, jurk/broek, top en gezicht).
Guide step 8
8.
Knip de garen na de laatste ronde. Maak de tube los, door het uiteinden van de garen een voor een door de steken te halen. Draai om de tube te sluiten.
Guide step 9
9.
Maak de uiteindes van de garen vast zoals getoond is. Maak ook een knoop met de uiteinden van elke kleur verandering in de garen.
Guide step 10
10.
Doe de gebreide tube met een tennisbal en een handdoek in de wasmachine. Doe normale wasmiddel in de wasmachine en was in een standaard wasprogramma op 40°C. Dit zorgt ervoor dat de gebreide tube krimpt tot een lengte van 40-45 cm. Rek de tube in vorm als deze nog nat is. Vul de tube met polyester vulling totdat het stevig is.
Guide step 11
11.
Plooi de knuffelige pop stevig bij de voeten. Maak steken met zwarte garen, zo scheidt u de benen van de voeten.
Guide step 12
12.
borduur een gezicht door het maken van steken in contouren.
Guide step 13
13.
Borduur de voorkant van de kleding met gebruik van kruissteken. borduur de bretels met gebruik van dubbele steken en de zakken met gebruik van contour steken. Naai de knopen vast.
Guide step 14
14.
Maak een franje door horizontaal op de garen te naaien. Maak daarna een grote bundel van 50cm garen en naai het verticaal op het midden van het hoofd.
Guide step 15
15.
Knip de bundel garen open en naai het zoals twee (2) paardenstaarten aan elke kant van het hoofd. Om uitstekende vlechten te maken, stopt u een chenille draad in elke paardenstaart. Vlecht daarna de staart.
Guide step 16
Een ander voorbeeld
This doll is knitted in following proportions (approximately) with these colours: 3 cm black, 30 cm pink, 12 cm beige and 9 cm black.
Guide step 17
Andere varianten
A TIP! Washing machines wash differently, so you may find the felting has not succeeded at 40°C. Our advice is to increase the temperature to 50°C and wash the 'tube' again.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW