Een armband met kersen en citroenen

#v16156

Maak een fruitarmband met rocailles. Gebruik kralendraad met een sluiting voor de armband en naai rocailles om fruit te maken met behulp van een nylon koord.

#v16156
Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Knip een stuk nylon koord van 60 cm af. Rijg drie kralen op het koord en vouw dubbel. Houd er rekening mee dat de middelste kraal (van de drie kralen) vanaf nu in het patroon "1e kraal" wordt genoemd. Rijg de vierde kraal op de twee koorden door deze koorden van tegenovergestelde kanten door de kraal te rijgen zodat de twee nylon koorden elkaar kruisen in de vierde kraal. Draai vast om een vierkant te maken.
Guide step %d
2   Maak de volgende vierkanten door een kraal op elk koord te rijgen en een derde kraal op twee koorden die van tegenovergestelde richtingen door de kraal worden gevoerd, zodat de koorden elkaar kruisen in de kraal. Herhaal het maken van vierkanten op deze manier en eindig met een losse kraal op elk koord. Gebruik in totaal 18 kralen voor de citroen en 12 voor de kers.
Guide step %d
3   Rijg nu de twee nylon koorden door de 1e kraal (van tegenovergestelde kanten) van het eerste vierkant dat je hebt gemaakt. Draai aan tot een bal.
Guide step %d
4   Zet de bal vast door het koord door de kralen aan de zijkant te halen en dan terug door de 1e kraal. Let hier op bij het maken van de citroen die met meer kralen is gemaakt.
Guide step %d
5   Maak de steel van de kers door het koord twee keer via beide kanten door een groene kraal te halen. Maak het blad door zeven groene kralen aan één koord te rijgen. Werk het blad af door het koord door de eerste van de zeven groene kralen te halen.
Guide step %d
6   Maak de steel voor de citroen met een enkele witte kraal en maak het blad op dezelfde manier als beschreven in stap 5.
Guide step %d
7   Rijg een witte kraal op de kersenstengel na het blad. Rijg nog twee groene kralen op het koord en haal het koord aan beide kanten door elke kraal. Maak nog een kers volgens dezelfde procedure als hierboven beschreven. Werk af met een dubbele knoop en voeg een klodder lijm toe.
Guide step %d
8   Knijp een knijpkraal op het ene uiteinde van een 25 cm lang stuk sieradendraad. Rijg een kalot op het draad, maar draai deze om zodat deze de knijpkraal bedekt en rijg dan rocailles; bijv. acht witte en een gekleurde kraal. Rijg het kralenfruit op het midden van het sieradendraad. Houd er rekening mee dat als het sieradendraad 15 cm meet, de armband 18 cm lang wordt incl. de sluiting. Werk af met een kalot en vervolgens een knijpkraal (zoals aan het begin van de draad). Knip het draad af. Bevestig een ronde jumpring aan een kalot aan de ene kant en een karabijnsluiting aan de kalot aan de andere kant.
Guide step %d
9   Je kunt een nylon koord gebruiken, met dezelfde procedure voor de knijpkralen, kalotten en karabijnsluiting. Rijg acht kralen op het koord, verander van kleur, rijg een groene kraal en dan drie gekleurde kralen op het koord. Voer het koord terug door de groene kraal en trek aan tot een vierkant met de vier kralen.
Guide step %d
10   Tip: Je kunt de kersen met kralen en citroenen ook gebruiken als oorbellen door ze te bevestigen aan Franse oorbelhaken.
Guide step %d
Sjabloon   Download en print het sjabloon.
Bijgevoegd bestand: Downloads
Al aangemeld? Download de sjabloon

Meer informatie

Maak een fruitarmband met rocailles. Gebruik kralendraad met een sluiting voor de armband en naai rocailles om fruit te maken met behulp van een nylon koord.

Meer informatie
Artikelnummer:v16156
SeizoenBasic

Beschrijving

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present