Een adventskrans versierd met natuurlijke materialen en LED-kaarsen

Een adventskrans versierd met natuurlijke materialen en LED-kaarsen

Inspiratie: 15731

Van: € 1,75

Tot: € 229,60

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,75

Tot: € 229,60

Maak en een adventskrans door sisalvezels en zachte jeneverbessentakken om een strokrans te binden. Versier de krans verder met kegels, kunstbessen, noten, steranijs en miniatuur kerstmannen. Schuif metalen kandelaars met led-kaarsen in de krans.
Hoe werkt het
Guide step 1
Step 1.
Bedek een strokrans met jeneverbessentakken van elk ca. 7 cm en plukjes witte sisalvezels. Zet deze vast met bloemendraad. Zorg ervoor dat je de takken verspringt, zodat elke laag de vorige laag overlapt om de krans volledig te bedekken. Bevestig witte kunstbessen op de bedekte krans.
Guide step 2
Step 2.
Bevestig bloemendraad aan dennenappels door het bloemendraad onder de onderste rij schalen door te voeren en onder rond elkaar te draaien.
Guide step 3
Step 3.
Bind de dennenappels op de krans.
Guide step 4
Step 4.
Versier de ene helft van de krans meer dan de andere helft. Bind hier en daar meer sisalvezels op de krans en bevestig met een lijmpistool noten, steranijs en miniatuur kerstmannen. Bevestig de metalen kandelaars met LED-kaarsen aan de andere kant van de krans.
Guide step 5
Step 5.
Knip vier stukken rode jutedraad van 18-20 cm af. Bevestig een uiteinde van de jutedraad aan de binnenkant van de krans en wikkel de draad voorzichtig rond de buitenkant van de krans. Bevestig het andere uiteinde van de draad aan de buitenkant van de krans. Herhaal met de resterende drie stukken jutedraad. Werk af door een paar sisalvezels bovenop de krans te plaatsen voor een luchtige look.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW