Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 25% korting op onze grote selectie katoengaren. Vind hier uw kortingscode

Doodle op terracotta

SKU#:
v15090

Doodle op terracotta

SKU#:
v15090

Het is gemakkelijk om kleine details (doodle) op terracotta te tekenen, wanneer je het voorwerp eerst lakt met decoupage lijmlak voor glas en porselein. Daarna kun je er prima op tekenen en schrijven met een contour marker.

Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Doodle op terracotta
Doodle op terracotta

Is op voorraad

€ 4,05

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Doodling is een tekenstijl waarbij je lijnen en patronen maakt met een zwarte stift en langzaam een ondergrond bedekt met deze enigszins grafische stijl. Doodling vereist een goede precisiemarkering en een glad oppervlak, zodat de marker gemakkelijk glijdt. Vernis het ruwe terracotta oppervlak met decoupage lijmlak voor glas en porselein en laat het volledig drogen.
  Guide step %d
  2
  Teken met een contourmarker voor glas en porselein. Deze marker is ideaal voor de doodle-techniek omdat de kleuren niet in elkaar overlopen en de viltpunt gemakkelijk over het oppervlak glijdt.
  Guide step %d
  3
  Plaats in een koude oven. Stel de temperatuur in op 160 ° C (gebruik geen ventilatoroven). Zodra de temperatuur is bereikt, fixeert u het terracotta-item gedurende 30 minuten. Vergeet niet om de rubberen plug van de bodem van de terracotta spaarpot te verwijderen, omdat deze niet hittebestendig is.
  Copyright © Creativ Company