Deurhanger van vilt met vlinderstrik

Deurhanger van vilt met vlinderstrik

Inspiratie: 14000

Van: € 3,00

Tot: € 132,28

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 3,00

Tot: € 132,28

Deze deurhanger is gedecoreerd als de voorkant van een overhemd. Bovenaan is een stoffen vlinderstrik bevestigd met dubbelzijdig klevend folie en knopen bevestigd met lijm. Een cadeaulabel is bovenin om het gat geknoopt.

Guide step 1
1.
Bevestig dubbelzijdig folie tape aan de achterkant van de Vivi Gade Design stof.
Guide step 2
2.
Print en knip de sjabloon uit, deze is beschikbaar als apart PDF-bestand voor dit idee. Knip de vlinderstrik- en knoopsjablonen uit en bevestig deze op de plakkant van de stof. Knip uit.
Guide step 3
3.
Verwijder de beschermlaag van het dubbelzijdig klevend folie op de stof. Plaats de strikknoop op de strik voordat u de afgewerkte strik bevestigd aan de deurhanger.
Guide step 4
4.
Knoop een stuk draad door de knoopgaatjes en lijm de knopen aan de deurhanger, verticaal onder de vlinderstrik.
Guide step 5
5.
Gebruik de ronde sjablonen. Gebruik de grootste op zwart karton en de kleinste op wit karton. Knip uit. Bevestig dubbelzijdig folie tape aan de kartonnen schrijven. Schrijf een tekst op de witte schijf, verwijder de beschermlaag van de folie tape en bevestig de witte schijf op de zwarte schijf.
Guide step 6
6.
Maak een klein gat in de zwarte kartonnen schijf, bevestig een stuk touw en knoop de cadeaulabel aan het gat bij de bovenkant van de deurhanger.
Patroon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW