Decoraties als diamanten met stukken glitter design papier

#v14212

Deze uitgestanste kartonnen diamanten, die zelf in elkaar te zetten zijn, zijn om het vlak bedekt met glitterend Vivi Gade Design koper papier. Een leerkoord gedecoreerd met grote houten kralen is bevestigd om mee op te hangen.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Bevestig dubbelzijdig klevend tape aan de voorste flappen van het uitgestanste stuk karton - buiten de vouwlijn die gebruikt is als een vouw instructie.
Guide step %d
2.   Maak een sjabloon van een van de driehoeken op het uitgestanste stuk karton. Teken de contouren van deze sjabloon op glitter design papier, knip uit en bevestig dubbelzijdig klevend tape aan de achterkant van de glitter design papieren driehoeken. Bevestig een glitter design papieren driehoek om de andere driehoek van de uitgestanste kartonnen diamant.
Guide step %d
3.   Knip een stuk leerkoord, vouw deze dubbel en maak een knoop onderin. Rijg houten kralen aan het dubbelgevouwen leerkoord.
Guide step %d
4   Vouw elke vouwlijn. Verwijder de overgebleven beschermlaag van het dubbelzijdig klevend tape - een kant per keer - en zet de diamant in elkaar. NB: Onthoud om het leerkoord met de knoop in het uitgestanste karton te doen voordat u de diamant volledig sluit.
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company