4+

Vrolijke halve eieren voor planten

Vrolijke halve eieren voor planten

Inspiratie: 14084

Van: € 8,20

Tot: € 249,76

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 8,20

Tot: € 249,76

De intuïtieve en natuurlijke intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project wanneer ze iets kweken. Het vermogen van kinderen om te voorspellen wat er zal gebeuren wanneer de versierde eierschalen worden ingezaaid, wordt gestimuleerd. De natuurlijke intelligentie van kinderen wordt versterkt door het daaropvolgende kiemingsproces, omdat ze leren dat water, warmte en licht nodig zijn voor de groei van planten.
Guide step 1
Step 1.
Vernis de buitenkant van het halve ei met decoupage lak voor glas en porselein. Hierdoor vermindert de zuigkracht van het terracotta en hecht de tekening van viltstift beter.
Guide step 2
Step 2.
Maak een tekening met glas en porseleinstiften.
Guide step 3
Step 3.
Fixeer in een huishoudoven voor 90 minuten op 160°C.
Guide step 4
Step 4.
Nadat de bloempot is afgekoeld kan het zaaien beginnen. Te denken valt aan bonen, zonnebloemen, tomaten enz.
Guide step 5
Step 5.
Tip: Plaats een omgekeerde plastic beker op de bloempot, waardoor een broeikas effect wordt gecreëerd, om het ontkiemen te versnellen.
Guide step 6
Intuïtief-wijs
Intuïtieve intelligentie.Versterkt door: activiteiten waarbij kinderen hun vermogen moeten gebruiken om gevolgen te voorspellen.
Guide step 7
Natuur-wijs
Naturalistische intelligentie. Versterkt door activiteiten waarbij kinderen de natuur ontdekken, leren begrijpen, respecteren en kopiëren.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW