Mok gedecoreerd met transferred Glass Color motieven van transparant folie

Mok gedecoreerd met transferred Glass Color motieven van transparant folie

Inspiratie: 13707

Van: € 2,00

Tot: € 45,70

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,00

Tot: € 45,70

Deze twee mokken zijn gedecoreerd met een marker getekende en geverfde ontwerpen gemaakt met Transfer Glass Color op een stuk transparante folie. Eenmaal droog zijn de ontwerpen van het folie verwijderd, in het water gedoopt en op de mokken geplakt.
Guide step 1
1.
Print een ontwerp uit, teken een ontwerp op een stuk papier of gebruik een ontwerp van het design vel. Doe transparante folie bovenop het ontwerp en maak dit vast. Teken de contouren op het transparante folie. Gebruik een contour punt op de punt van het Transfer Glass Color flesje voor de contouren. Laat het ontwerp voor twee uur drogen.
Guide step 2
2.
Kleur het gebied in binnen de lijntjes - let op luchtbelletjes. De contourpunt hoeft u nu niet perse meer te gebruiken. Laat het voor 24 uur drogen.
Guide step 3
3.
Verwijder voorzichtig het ontwerp van de transparante folie en doop het in water.
Guide step 4
4.
Laat het teveel aan water eraf druppelen en plaats het ontwerp op de gewassen en afgedroogde mok. Gebruik een handdoek om het ontwerp voorzichtig op de mok te drukken. Laat het voor ongeveer 8 uur drogen.
Guide step 5
5.
Fixeer de mok in een koeloven (niet een heteluchtoven) op 160° C. Draai de over uit na 45 minuten. Laat de mok in de oven afkoelen.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW