Crêpepapier maretak

#v15978

Deze maretak van crêpepapier is gemaakt met glitterbessen en is verzameld met een rood glitterlint vastgebonden in een strik.

#v15978
Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Print en knip het sjabloon uit dat onderaan als pdf-bestand beschikbaar is. Je kunt de maretak zo groot of zo klein maken als je wilt. Voor deze maretak hebben we 35 blaadjes gebruikt. Denk eraan om te knippen volgens de rekrichting die op de sjabloon wordt weergegeven. Snijd ook stroken crêpepapier van 1 x 20 cm om de "takken" te bedekken - hier hebben we drie lange stroken crêpepapier uitgeknipt.
Guide step %d
2   Rond elk blad door het bloemblad tussen een vouwbeen en je duim te trekken (dezelfde techniek als het krullen van een lint met een schaar).
Guide step %d
3   Vorm het blad door het midden ervan uit te rekken, zodat het rond wordt. Herhaal de procedure beschreven in stap 2 en 3 met alle bladeren.
Guide step %d
4   Begin met het bevestigen van twee bladeren op een van de puntige uiteinden van een dun bloemendraad Gebruik een lijmpistool op lage temperatuur voor het beste resultaat.
Guide step %d
5   Bedek de bloemdraad met crêpepapier zodra de bladeren zijn vastgelijmd. Bevestig het uiteinde van de crêpepapierstrook bovenop de bladeren (waar ze op de bloemdraad zijn gelijmd).
Guide step %d
6   Strek het lange dunne stuk groen crêpepapier uit (om het plat te maken) en bedek de draad van de bloemensteel door het crêpepapier er schuin omheen te wikkelen en gaandeweg vast te zetten met Multi Glue. Stop na ca. 5cm.
Guide step %d
7   Hier zie je de stengel met de bovenste 5 cm bedekt met het groene crêpepapier en de bessen op steeldraden bedekt met groene crêpepapierstroken. Verder illustreert deze foto een gebloemde steeldraad met twee bladeren aan één uiteinde. Deze (de bessen en de bloemsteeldraad met twee bladeren) worden omwikkeld met de afgewerkte hoofdsteeldraad.
Guide step %d
8   Ga door met het wikkelen van de groene crêpepapierstrook op de bloemensteeldraad en bevestig nog een groen blad met een lijmpistool. De voeg wordt afgedekt door de strook groen crêpepapier verder om de gebloemde draad te wikkelen. Ga op deze manier verder.
Guide step %d
9   Een stukje verderop bevestigt u de bloemsteeldraden met de witte bessen op de hoofdsteeldraad. Draai deze op de hoofddraad van de bloemsteel waar u aan werkt, waarbij u de draden van de bessen "verbergt" door de groene crêpepapierstrook rond de hoofddraad van de bloemsteel te blijven wikkelen.
Guide step %d
10   Bevestig de tak met de twee bladeren op de bloemensteel op dezelfde manier als de bessen.
Guide step %d
11   Ga door met het bevestigen van bladeren en bessen naar het andere uiteinde van de draad van de bloemensteel totdat je de door jou gekozen lengte en uiterlijk hebt.
Guide step %d
12   Maak zoveel takken als je wilt. Voor het maken van deze bundel maretakken zijn vier takken gebruikt.
Guide step %d
13   Bind de takken samen met een lint in een strik. Om het steviger te maken, kun je de takken samenbinden met bloemdraad die vervolgens kan worden afgedekt door de strik.
Guide step %d
Template   Print het sjabloon hier.
Bijgevoegd bestand: Downloads
Al aangemeld? Download de sjabloon

Meer informatie

Deze maretak van crêpepapier is gemaakt met glitterbessen en is verzameld met een rood glitterlint vastgebonden in een strik.

Meer informatie
Artikelnummer:v15978
SeizoenKerstmis

Beschrijving

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present