Explosiedoos met vakken voor foto's en kaartjes

Explosiedoos met vakken voor foto's en kaartjes

Inspiratie: 15582

Van: € 1,75

Tot: € 343,10

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,75

Tot: € 343,10

Deze explosiedoos (explosion box) kun je helemaal decoreren zoals je zelf wilt. De vakken kun je vullen met korte boodschappen, foto's, geld, waardebonnen en kleine kunstwerken.
Guide step 1
Step 1.
Knip afzonderlijke delen uit het karton met kantpatroon, bijvoorbeeld een enkele vlinder of een bloem.
Guide step 2
Step 2.
Knip een stuk wit karton uit met een kartelschaar om te gebruiken als achtergrond voor foto's, enz. Het uitgeknipte vierkant creëert een kader rond de foto.
Guide step 3
Step 3.
Decoreer met deco folie en transfervel. Kies een ontwerp van het lijmfolievel en knip dit uit. Verwijder de dunne beschermende plastic laag van de lijmfolie. Plaats het ontwerp op het zwarte karton en wrijf het lijmfolieontwerp op de kaart met een vouwbeen om het lijmontwerp goed te bevestigen. Verwijder de andere beschermende plastic laag, waardoor het lijmontwerp zichtbaar wordt. Plaats een stuk deco-folie bovenop het lijmontwerp en wrijf stevig totdat de deco-folie is overgebracht. Trek voorzichtig de deco-folie eraf.
Guide step 4
Step 4.
Schrijf tekst of voeg details toe met een lijmpen. Laat de lijm drogen totdat deze plakkerig is; d.w.z. zodat het nog steeds plakkerig is zonder aan uw vingers te kleven. Leg er een vel decofolie op en wrijf zachtjes. Verwijder voorzichtig het deco-folievel.
Guide step 5
Step 5.
Druk foto's af en bevestig ze op de kartonnen achtergronden met dubbelzijdig plakband.
Guide step 6
Step 6.
Decoreer met zelfklevende strasstenen.
Guide step 7
Step 7.
Gebruik dubbelzijdig plakband of een lijmpen om de verschillende delen en decoraties te bevestigen waar ze het beste passen. Gebruik bijvoorbeeld een lijmpen voor een kaart met kantpatroon in plaats van dubbelzijdig plakband, omdat de lijm van de lijmpen niet zichtbaar is.
Guide step 8
Step 8.
Vul het harmonica boekje met foto's, tekst etc.
Guide step 9
Step 9.
Sluit de versierde explosie dox met lint en bevestig een cadeaulabel. U kunt de doos versieren met een vlinder van kantpatroon.
Guide step 10
Nog een voorbeeld
Guide step 11
En nog een

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW