Faux Leather Papier voor Sleutelhangers

Faux Leather Papier voor Sleutelhangers

Inspiratie: 15317

Van: € 3,25

Tot: € 2.117,58

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 3,25

Tot: € 2.117,58

Maak je eigen sleutelhangers van Faux Leather papier in verschillende kleuren. Pons met een papier pons vormen uit Faux Leather Papier en verzamel alle onderdelen tot een geheel en zet vast met rivets.
Guide step 1
Step 1.
Pons vormen uit Faux Leather Papier met behulp van een 3-in-1 paper punch. Gebruik Faux Leather stroken voor de hangers.
Guide step 2
Step 2.
Gebruik een gatentang om gaten te maken in het Faux Leather Papier voor decoratie en ook om de verschillende onderdelen aan elkaar te bevestigen met rivets. De rivets kunnen maximaal 4 lagen Faux Leather bij elkaar houden. Vouw een Faux Leather vlechtstrook van 20 cm dubbel en maak een gat waar je de rivet wilt plaatsen.
Guide step 3
Step 3.
Plaats een sleutelring aan de dubbelgevouwen vlechtstrook. Plaats de onderste rivet door het gat en plaats op het kleine metalen plaatje (het aambeeld) dat geleverd wordt met de rivet setter. Plaats de bovenkant van de rivet.
Guide step 4
Step 4.
Plaats het holle deel van de rivet setter over de kop van de rivet (zodat de rivet rond blijft en niet plat geslagen wordt) en sla erop met een hamer.
Guide step 5
Step 5.
Zet de rest van de hanger in elkaar met rivets.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW