Visuele kunstwerken

Ontdek de wereld van de beeldende kunst: vol kleur, vorm en verbeelding. Hier vindt u inspiratie voor tal van projecten die de creativiteit bevorderen en de knutselvaardigheden van de kinderen ontwikkelen.

Vind hieronder meer inspiratie of ga direct naar alle producten zodat u klaar bent om wat kunst te maken met de kinderen.

Producten 1-36 van 75

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v11172 Geboetseerde vogel op stok

  This elegant bird sculpture is quite simple is made of newspaper and VTR adhesive around a polystyrene egg.

 2. Inspiration: v13231 Glasmozaïek op glasplaten
  Ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project waarbij ze werken met hun eigen ruimtelijke intelligentie, ontwerpen maken van mozaïekfragmenten in verschillende vormen en kleuren, waarbij onderscheid moet worden gemaakt tussen ontwerp en achtergrond. Concentratie is vereist bij het sorteren en combineren van de kleine glasmozaïekfragmenten.
 3. Inspiration: v13643 Een geschilderd zelfportret op canvas
  De persoonlijke en ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project bij het maken van zelfportretten en bij het mengen van kleuren. Wanneer kinderen zichzelf verbeelden, verhogen ze hun zelfbewustzijn (zelf-wijs) - en op dezelfde manier door hun eigen huidskleur te reproduceren. Ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd wanneer kleuren worden gecombineerd tot de werkelijke huidskleur, waardoor wordt geleerd hoe verschillende kleuren met elkaar omgaan.
 4. Inspiration: v15146 Pixel Art met Nabbi strijkkralen
  De persoonlijke intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project wanneer zij zelfportretten met pixelkunst maken met Nabbi strijkkralen.

Producten 1-36 van 75

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company