Schilderen en tekenen

Porselein- en glasverf

Maak uw eigen creatieve kunstwerk met porselein- en glasverf.


Laat u inspireren door porseleinverf en/of glasverfstiften.


Porselein verven en glasschilderen is een grappige en creatieve activiteit voor iedere leeftijd.

28 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16204 Charmante kandelaars met minifiguren
  Binnen zitten bij kaarslicht is altijd zo gezellig als het buiten donker en koud is! Met dit idee kunnen kinderen een mooie kandelaar versieren en kleine figuren maken met behulp van hun fantasie. Vind hier inspiratie of gebruik je fantasie om je eigen figuren te maken...
 2. Inspiration: v14760 Hangende decoraties van glas met prints en teksten
  Deze glazen platen zijn gedecoreerd aan de achterkant met een opgelijmde print en geverfd met A-Color glasverf. Tekst en grafische elementen zijn toegevoegd op de voorkant met een glas & porseleinstift. Dik katoengaren is gebruikt voor de lus.
 3. Inspiration: v13033 Een doorzichtige, platte glazen bal met glasverf

  Deze platte, glazen bal is geverfd met Glass Color Metal verf. Maak eerst grote stippen met een sponskwast en vervolgens de kleine stippen, op de grote stippen, met het uiteinde van de steel van een penseel. Fixeer in een gewone huishoudoven.

 4. Inspiration: v10954 Enge lantaarnen en kandelaars

  De ronde kandelaars, geverfd met een spons en Glasverf Transparant verf, hebben benen van chenilledraad, vleugels van karton of van foam vellen en de wiebelogen zijn aangebracht met Gluedots. We hebben geesten op het glas getekend met glas- en porseleinstiften en tenslotte gesponst met Glasverf Transparant.

28 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company