Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 20% korting op onze grote selectie Plus Color hobbyverf. Vind hier uw kortingscode.
Schilderen en tekenen

Porselein- en glasverf

Maak uw eigen creatieve kunstwerk met porselein- en glasverf.


Laat u inspireren door porseleinverf en/of glasverfstiften.


Porselein verven en glasschilderen is een grappige en creatieve activiteit voor iedere leeftijd.

Producten 1-36 van 51

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15970 Glazen fles gedecoreerd met glasverf
  Personaliseer je eigen glazen waterfles met glasverf. Verf patronen, gebruik een dun penseel om fijne lijntjes te maken of gebruik een Foam tamponeerstokje. Bekijk hoe eenvoudig het is om een kleurverloopeffect of individuele stippen te maken. Fixeer de fles 30 minuten in de oven op 160℃.
 2. Inspiration: v15086 Schilderen en tekenen op terracotta
  Een transparant en glanzend effect wordt bereikt op lichte terracotta-producten dat enigszins absorbeert met zijn ruwe en poreuze oppervlak met A-Color Glass verf. De verf hoeft niet in de oven te worden gefixeerd en er kunnen dunne lijnen worden toegevoegd, bijvoorbeeld voor contourmarkeringen voor glas en porselein.
 3. Inspiration: v14563 Een waxinelichthouder gedecoreerd met grafische designs
  Deze waxinelichthouder van zwaar glas is gedecoreerd met glasverf en -stiften. A-Color Glasverf is op de onderkant gedept. Na het drogen is de kandelaar verder gedecoreerd met Art Metal verf goud. Grafische designs zijn aangebracht met glas- en porseleinstiften.
 4. Inspiration: v13230 A-Color Glass op natuurlijke materialen

  Deze stenen, takken en schelpen zijn buiten verzameld en beschilderd met A-Color Glass verf en Uniq Glitter verf alsook met glas- en porseleinstiften. Finishing touch zijn de zelfklevende wiebelogen.

Producten 1-36 van 51

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company