Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.
Schilderen en tekenen

Diverse schilderen en tekenen

Producten 1-36 van 67

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15972 A Christmas train from milk/juice cartons and recycled cardboard
  Make your own Christmas train from empty milk/juice cartons and recycled cardboard. It's easy to get started with this idea where older and young children can participate. Paint the train with Plus Color paint and decorate further with Plus Color markers. Finish by connecting the locomotive and the carriages with string. Use the train for Christmas decoration on the dining table or in the children's room.
 2. Inspiration: v15819 De zee en de vis uit versierde ei-dienbladen en plastic afval
  Maak collages van ei-dienbladen die zijn geverfd als de zee en versier ze met zelfgemaakte vis en verzameld plastic afval. Dit is een ideaal project voor kinderen om te werken aan de duurzame ontwikkelingsdoelstelling nr. 14 van de VN: 'Leven onder water'.
 3. Inspiration: v14696 Masker geverfd met lichtgevende verf
  Dit masker is geverfd voor Halloween met enkele lagen lichtgevende “Glow in the Dark” verf. Na het drogen zijn details aangebracht met zwarte Plus Color acrylverf. De zwarte, plastic spinnen, zijn op het masker gelijmd.
 4. Inspiration: v13527 Echte eieren in nature look

  Het eendenei is gedecoreerd met een blad dat tegen het ei is gedrukt. Ei en blad zijn gestoken in een nylon kous en geverfd met een mengsel van Art Aqua aquarelverf en A-color allround medium lijmlak. Voor extra decoratie is een strik gemaakt rond het ei van papierkoord.

Producten 1-36 van 67

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company