Schilderen en tekenen

Diverse schilderen en tekenen

Producten 1-36 van 80

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15972 A Christmas train from milk/juice cartons and recycled cardboard
  Make your own Christmas train from empty milk/juice cartons and recycled cardboard. It's easy to get started with this idea where older and young children can participate. Paint the train with Plus Color paint and decorate further with Plus Color markers. Finish by connecting the locomotive and the carriages with string. Use the train for Christmas decoration on the dining table or in the children's room.
 2. Inspiration: v15697 Poppentheater met insecten
  Versier een schoenendoos en snijd een sleuf in de bovenkant. De schoenendoos vormt het decor voor zelfgemaakte insecten en planten die - via de kinderen - het publiek kunnen vertellen wat we kunnen doen om voor de natuur en het dierenleven op het land te zorgen.
 3. Inspiration: v14364 Eieren met een reliëf patroon geverfd met hobbyverf
  De eieren in het nest zijn allemaal gemaakt van plastic met een zijdeachtig matte oppervlakte en een reliëf patroon. Een van de eieren is geverfd/gedept met Plus Color hobbyverf.
 4. Inspiration: v13879 Een olifant gemaakt van gipsgaas rond een wegwerp handschoen
  De ruimtelijke en natuurlijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project door het maken van olifanten van opgeblazen wegwerphandschoenen bedekt met gipsgaas. Tijdens dit proces ervaren de kinderen hoe ze een opgeblazen wegwerphandschoen kunnen bedekken met gipsgaas en deze vervolgens tot een olifant schilderen. Ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt (beeldsgewijs) verbeterd bij het maken van modellen van gipsgaas en het ervaren van het effect van water op gipsgaas (qua aard).

Producten 1-36 van 80

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company