Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 25% korting op onze grote selectie katoengaren. Vind hier uw kortingscode
Schilderen en tekenen

Diverse schilderen en tekenen

30 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15972 A Christmas train from milk/juice cartons and recycled cardboard
  Make your own Christmas train from empty milk/juice cartons and recycled cardboard. It's easy to get started with this idea where older and young children can participate. Paint the train with Plus Color paint and decorate further with Plus Color markers. Finish by connecting the locomotive and the carriages with string. Use the train for Christmas decoration on the dining table or in the children's room.
 2. Inspiration: v15211 Verf op stenen met Plus Color-markers
  Met Plus Color Markers kun je op stenen tekenen met acrylverf. De marker biedt een goede dekking en droogt snel - dus het is perfect om te gebruiken om op stenen te schilderen.
 3. Inspiration: v12309 Vlinder

  Het vlinderlichaam is gedecoreerd met een pyrografie gereedschap en geverfd met verdunde Plus Color. De vleugels zijn ook geschilderd met Plus Color.

 4. Inspiration: v10962 Uilen
 5. Inspiration: v10955 Pompoen waxinelicht

  De pompoen kandelaars kunnen ook gemakkelijk spinnen of vleermuizen worden door het aanbrengen van chenilledraad als spinnenpoten of foam vleugels voor de vleermuizen. Verf de kandelaars met Plus Color hobbyverf aan de buitenkant en aan de binnenkant met een goud kleur, zodat ze gloeien in het donker.

30 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company