Schilderen en tekenen

Diverse schilderen en tekenen

Producten 1-36 van 140

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15972 A Christmas train from milk/juice cartons and recycled cardboard
  Make your own Christmas train from empty milk/juice cartons and recycled cardboard. It's easy to get started with this idea where older and young children can participate. Paint the train with Plus Color paint and decorate further with Plus Color markers. Finish by connecting the locomotive and the carriages with string. Use the train for Christmas decoration on the dining table or in the children's room.
 2. Inspiration: v15964 Een uitgesneden figuur van foamboard
  Maak vrijstaande figuren van uitgesneden foamboard gedecoreerd met stiften. Duw een losgemaakte bloem van foamboard in een zijkant van de figuur met een stuk bloemendraad.
 3. Inspiration: v15644 Maak je eigen stempels
  Maak je eigen stempel door met een lino-mes ontwerpen te snijden op een lino snijlbok. Deze zelfgemaakte stempels kun je gebruiken op papier, karton, textiel en canvas.
 4. Inspiration: v14854 Ketting met eenhoorn van voorbedrukt krimpfolie
  Deze eenhoorn is gemaakt van voorbedrukt krimpfolie ingekleurd met kleurpotloden. Na het uitknippen van de eenhoorn is een gat gemaakt met een gatentang en daarna is de eenhoorn gekrompen in de oven. Met een ring is de eenhoorn aan de ketting bevestigd. Een tassel is gemaakt van katoendraad en ook aan de ketting gehangen.

Producten 1-36 van 140

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company