Pasen

Pasen voor kinderen

Pasen voor kinderen
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Pasen is een perfecte gelegenheid om creatief plezier te maken met de kinderen. Daarom vindt u hier veel producten en ideeën voor paasdecoraties die kinderen kunnen maken - misschien vindt u zelfs een creatief paasgeschenk voor de kinderen. Dus verzamel het gezin, zet de dagelijkse stress op pauze en laat de creativteit voor Pasen bruisen.

Producten 1-36 van 66

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16235 Adorable Easter bunnies
  You can make your very own lovely Easter bunnies with gauze bandages and polystyrene eggs. The gauze bandages are easy to work with and you can add amusing details to the bunny even though this technique is rather simple.
 2. Inspiration: v15341 Bloemen van Nabbi strijkkralen met chenille en pompoms
  Maak de mooiste bloemen van Nabbi strijkkralen. De bloembladeren zijn gemaakt van strijkralen, voor de stelen is chenille gebruikt en voor de harten pompoms. Voor dit ontwerp is een hexagonale onderplaat gebruikt en Nabbi strijkkralen in standaard kleuren en in parelmoer en glitterkleuren.
 3. Inspiration: v15115 Miniatuur wereld met konijnen en wortelen
  Deze miniatuurwereld is gemaakt op een houten ondergrond voor manden weven. Bloemstokken en papiergaren is gebruikt voor de omheining. De konijnenheuvel met holletjes is gemaakt van Silk Clay. Houten schijven en heel veel wortels en planten van Silk Clay decoreren het terrein. De konijnen zijn ook geboetseerd van Silk Clay.
 4. Inspiration: v14647 Geverfde houten vogels
  De randen van deze vogels zijn geverfd met Plus Color acryfverf in twee kleuren.

Producten 1-36 van 66

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company