Pasen

Pasen voor kinderen

Pasen voor kinderen
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Pasen is een perfecte gelegenheid om creatief plezier te maken met de kinderen. Daarom vindt u hier veel producten en ideeën voor paasdecoraties die kinderen kunnen maken - misschien vindt u zelfs een creatief paasgeschenk voor de kinderen. Dus verzamel het gezin, zet de dagelijkse stress op pauze en laat de creativteit voor Pasen bruisen.

Producten 1-36 van 65

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15844 Easter Window decorations using chalk markers
  Draw Easter designs with chalk markers on windows. Chalk markers can easily be removed from non-absorbent surfaces with a damp cloth.
 2. Inspiration: v15344 Paaseieren van Nabbi strijkkralen
  Maak deze mooie paaseieren van Nabbi strijkkralen. Je kunt standaardkleuren gebruiken en ook parelmoer- en glitterkleuren.
 3. Inspiration: v14893 Pom-pom dieren van garen en vilt
  De haas en kuiken zijn gemaakt van twee pom-poms ieder met behulp van het pom-pom gereedschap. Boetseer ogen, oren, snavel en poten van Silk Clay of knip uit vilt. Voor het knippen uit vilt, kun je het bij dit idee aangehechte sjabloon gebruiken.
 4. Inspiration: v14627 Kuiken gemaakt van een hoge kegel en veren
  Beide kuikens zijn gemaakt van een papier-maché kegel. De punt is afgesneden en gebuikt voor de snavel. Na verven met Plus Color acrylverf, zijn de veren op de kegel gelijmd en ogen aangebracht.

Producten 1-36 van 65

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company