Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.
Modelleren en gieten

Foam Clay® en Silk Clay®

Foam Clay® & Silk Clay®


Producten 37-72 van 248

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15434 Deco bal met pooldieren als sneeuwbal
  Maak een miniatuur winter wonderland met een ijsbeer, pinguïn en sneeuwpop van Foam Clay en Silk Clay. De kleine figuren zijn geplaatst in een transparante deco bal. Het geheel is geplaatst op een standaard van karton zodat het geheel lijkt op een sneeuwbol.
 2. Inspiration: v15257 Schildpadden van Silk Clay en Pearl Clay
  Deze schattige schildpadden zijn gemaakt van styropor ballen bekleed met Silk Clay en Pearl Clay. De Pearl Clay kan gemend worden om verschilende schildpadden te maken.
 3. Inspiration: v14978 Pooldieren gemaakt van kegels met Foam Clay en Silk Clay
  Deze schattige pooldieren zijn gemaakt door styropor kegels te bekleden met Foam Clay en Silk Clay. Plastic ogen en snoeten zijn gemaakt van plastic en kunnen gemakkelijk in de nog natte klei geduwd worden. De dieren dragen puntmutsen van Foam Clay en sjaals van chenille.
 4. Inspiration: v15115 Miniatuur wereld met konijnen en wortelen
  Deze miniatuurwereld is gemaakt op een houten ondergrond voor manden weven. Bloemstokken en papiergaren is gebruikt voor de omheining. De konijnenheuvel met holletjes is gemaakt van Silk Clay. Houten schijven en heel veel wortels en planten van Silk Clay decoreren het terrein. De konijnen zijn ook geboetseerd van Silk Clay.

Producten 37-72 van 248

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company