Modelleren en gieten

Foam Clay® en Silk Clay®

Foam Clay® & Silk Clay®


Producten 1-36 van 45

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15772 Kerstballen met Art Metal verf en Silk Clay minifiguren
  Versier een transparante tweedelige kerstbal van acryl met een gat aan de voorkant met Art Metal verf en een miniatuurwereld binnenin. Dep de verf aan de binnenkant van de kerstbal en versier met glitter en pailletten. Boetseer kleine kerstfiguren van Silk Clay en plaats deze in de kerstballen.
 2. Inspiration: v14772 Styropor engel gedecoreerd met Foam Clay en Silk Clay
  Deze engel is gemaakt van een ovale, platte styropor ufo. De haren en kleed zijn gemaakt van Foam Clay. Het gezicht, handen en hart zijn gemaakt van Silk Clay. Wit dons is gebruikt voor de vleugels en zilver chenille voor de halo.
 3. Inspiration: v14418 Opwind Silk Clay figuren met Chenille draad
  Al deze drie insecten zijn gemodelleerd van Silk Clay, naar uw eigen fantasie, direct op een opwind mechaniek om het figuur te laten bewegen. Chenille draad is gebruik voor de voelsprieten en de ledematen. Plastic ogen zijn er stevig opgedrukt.
 4. Inspiration: v13011 Flexi rolschaatsers van Silk Clay

  De hoofden van deze Flexi figuurtjes zijn gemaakt van Silk Clay gemodelleerd rond een houten hoofd. Vervolgens zijn de figuurtjes geverfd met Plus Color verf. De skateboard is gemaakt van een houten Manilla label met wielen gemaakt van kralen.

Producten 1-36 van 45

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company