Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.
Modelleren en gieten

Foam Clay® en Silk Clay®

Foam Clay® & Silk Clay®


Producten 1-36 van 105

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16178 Decoratieve taarten gemaakt van dozen
  Make your very own decorative cakes from round papier-mâché boxes. Paint them with craft paint and decorate further with icing sugar, candles and berries from Foam Clay and Silk Clay. Make many different cakes, f.ex. tiered cakes or cupcakes, perfect for the children's play kitchen.
  Geen voorraad meer
 2. Inspiration: v15400 De kerstkabouter bouwt een sneeuwpop voor zijn deur
  Maak je eigen kerstkabouter sprookje met een verhaal hoe de kerstkabouter een sneeuwpop bouwt voor zijn deur. De sneeuwman is gemaakt van styropor ballen bekleed met Foam Clay en afgemaakt met kant-en-klare accessoires voor sneeuwpoppen. Laat de kinderen de kabouter helpen met decoreren door niet alle sneeuwpoppen helemaal af te maken.
 3. Inspiration: v15158 Elf gemaakt van een terracotta bel met Foam Clay en Silk Clay
  Deze elfen zijn gemaakt van terracotta bellen. Foam Clay glitter is gebruikt om de bellen te bedekken. Silk Clay is gebruikt voor de hoofden, handen en voeten.
 4. Inspiration: v14334 Pompom kabouter met Silk Clay, chenille en kralen
  Het lijf en de armen en benen van deze kabouter zijn gemaakt van acrylgaren en chenille. De handen en voeten zijn geboetseerd van Silk Clay. Ook de kleine styropor bal voor het hoofd is bekleed met Silk Clay. Kralen zijn geregen op chenille om de armen en benen meer substantie te geven.

Producten 1-36 van 105

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company