Modelleren en gieten

Foam Clay® en Silk Clay®

Foam Clay® & Silk Clay®


Producten 145-180 van 219

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v13172 Een engel van flexi figuren met Silk Clay

  Deze engel is gemodelleerd van Silk Clay op een Flexi Figuur. De plastic vlindervleugels zijn bevestigd met dunne stroken Silk Clay. Het haar is gemaakt van papiergaren dat is bevestigd met Silk Clay en gedecoreerd met een kroon.

 2. Inspiration: v13002 Paaskuikens in eierschalen

  Dit kuiken is gemaakt van een katoen ei geverfd met A-Color matt verf, gemengd met Pop Up Line. Wanneer dit verwarmd wordt met een hoge temperatuur lijmpistool dan zet het oppervlak uit. Dit geeft structuur aan het oppervlak van het ei. Ogen en snavel zijn gevormd van Silk Clay en is vervolgens bevestigd op het kuiken. Tot slot is het kuiken versierd met een strik, een houten knoop en veren.

 3. Inspiration: v12739 Styropor vleermuis

  Klaar om te vliegen! We hebben vormen van styropor bedekt en versierd met Foam Clay. De vleugels zijn geknipt uit foam vellen en de poten zijn gemaakt van chenille draad.

 4. Inspiration: v12343 Ikonen van papier-maché met Foam Clay en Silk Clay

  Deze ikonen van papier-maché zijn bedekt met Foam Clay en gedecoreerd met Silk Clay. Silk Clay is uitgestanst met een uitsteekvorm voor het gezicht en het lijf. Het haar, de ogen etc. zijn geboetseerd. Armen en benen zijn gemaakt van zwart ijzerdraad.

Producten 145-180 van 219

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company