Creatieve wereld projecten

Verwen de insecten

Insectenhotel

Laat de insecten verhuizen naar een insectenhotel of een insecten-B & B! De natuur heeft dringend behoefte aan insecten en hun aantal loopt in Europa sterk terug. Door het bieden van geweldige plaatsen om te verblijven met de mogelijkheid om eieren en larven te leggen, betalen de insecten zich terug met bestuiving en zijn ze een voedselbron voor veel vogelsoorten. Plaats de insectenhotels / B&B's buiten zoals ze zijn of laat de kinderen ze verven met Plus Color hobbyverf (zie pagina 5). U kunt een laag buitenvernis aanbrengen. En houd uw bezoekers in de gaten.

Wist u dat

Insecten hebben favoriete kleuren: gele en witte bloemen worden vooral bezocht door bijen, kevers, wespen en vliegen. Roze bloemen worden bezocht door vlinders en bijen zijn vooral dol op blauwe bloemen. Laat de kinderen bloemen, libelles en vlinders inkleuren, terwijl u het belang van bijvoorbeeld bestuiving bespreekt

Foam Clay griezelige kruipers

Kijk in boeken en op internet om te zien hoe de insecten eruit zien, wat ze eten en wat hen bedreigt. De kinderen kunnen hun eigen insecten maken met deze klasset door vormen van styropor te bedekken met Foam Clay en benen en antennes toe te voegen van chenilledraad. Het bevat alles wat u nodig heeft voor het project - en meer.

Copyright © Creativ Company