Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 20% korting op onze grote selectie Plus Color hobbyverf. Vind hier uw kortingscode.
Professionele ervaring

Kinderen testen Funny Friends 3-6-jarige

Kinderen testen "Funny Friends" klassenset 3-6-jarige

Lone Hede, van berope lerares in de onderbouw

'Ik had 40 kinderen tegelijk aan het werk en de klassenset bevat genoeg materiaal voor iedereen. Ik vond het leuk om te zien hoe verschillend de kinderen met de taak omgingen. Vooral de jongens begonnen direct te spelen met de dingen die ze hadden gemaakt, terwijl de meeste van de meisjes zich verder verdiepten in het proces. Vanuit een educatief oogpunt biedt de klassenset de mogelijkheid om kleuren, fijne motoriek, taal, sociale interactie en concentratie te oefenen'.

We testen een klassenset voor creativiteit volgens de eigen fantasie van 3-6 jarigen. Kijk wat de zeer jonge kinderen maken als ze zelf mogen beslissen en lees de ervaringen van de professionele lerares.

Kinderen zijn spontaan en hebben het uitstekende vermogen om hun fantasie te gebruiken. Volwassenen daarentegen worden vaak gehinderd door onze goed ontwikkelde kennis, waardoor onze experimentele impuls beperkt wordt.

Bij Creativ Company willen we hulde brengen aan het vrije spel van kinderen met onze materialen. We hebben daarom een klassenset ontwikkeld met onder andere Silk Clay, kralen, mini klokken, chenille- en aluminiumdraad, klaar om naar wens te combineren. 

U zult zien hoeveel verschillende dingen kinderen in deze leeftijdsgroep gemaakt hebben met de inhoud toen ze zelf mochten bepalen.

Copyright © Creativ Company