Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 20% korting op onze grote selectie Plus Color hobbyverf. Vind hier uw kortingscode.
Creatief leren

9. Groep-wijs projecten

Activiteiten waarbij kinderen hun vaardigheden moeten gebruiken om onderscheid te maken tussen de verschillende emoties in andere mensen en activiteiten die samenwerking vereisen om te slagen.
Geschikte projecten: het gezamenlijk maken van een groot schilderij, cadeautjes maken voor elkaar, het uitwisselen van ideeën.


11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v14457 Geverfde ontwerpen voor ramen die verwijderbaar zijn
    Deze ontwerpen die op ramen geplakt kunnen worden zijn verwijderbaar. De zwarte contouren van de handen zijn gemaakt met Window Color dat direct uit het flesje is aangebracht met de tekenpunt. Kleurrijke patronen zijn toegevoegd met dezelfde type verf en dezelfde techniek.
  2. Inspiration: v13466 Een 'body movement' banner van imitatiestof
    <p>Deze lange banner is gemaakt van imitatiestof in twee kleuren. De achtergrond is gemaakt van zwarte imitatiestof. De silhouetten van lichamen in beweging zijn gemaakt op ware grootte op witte imitatiestof en beschilderd naar eigen inzicht en vervolgens met lijm tegen de zwarte achtergrond bevestigd. </p>

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company