Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 20% korting op onze grote selectie Plus Color hobbyverf. Vind hier uw kortingscode.
Creatief leren

8. Woord-wijs projecten

Activiteiten waarbij van kinderen wordt verlangd te denken in zinnen en nieuwsgierigheid te tonen voor nieuwe woorden en vreemde talen.
Geschikte projecten: introductie van nieuwe materialen en gereedschappen die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden.


19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v11576 Mobiel met letters

    De letters zijn uit bedrukt Colorbar karton geknipt. De verbinding tussenn de letters en afbeeldingen is ideaal voor voorschoolse kinderen en jonge schoolgaande kinderen.

  2. Inspiration: v13898 Een mobile gemaakt van gedecoreerde blanco kartonnen cirkels

    Deze mobile is gemaakt van blanco kartonnen cirkels die zijn gedecoreerd met waterverf. Na het drogen van de waterverf zijn de cirkels verder gedecoreerd met stempels en stiften. Maar alles is mogelijk. Ook decoreren met lintjes, zelfklevende strasstenen, stickers, Silk Clay enz. Voor het ophangen zijn de bijgeleverde draairingen gebruikt waardoor de cirkels individueel kunnen draaien.

  3. Inspiration: v14173 Foam Rubber vormen met ledematen van rietjes en kralen
    Beide vormen zijn gemaakt van EVA foam. Een gatentang is gebruikt om de gaten te maken. De ledematen zijn gemaakt van bloemendraad met constructierietjes en kralen en in de gaten bevestigd.

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company