Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 20% korting op onze grote selectie Plus Color hobbyverf. Vind hier uw kortingscode.
Creatief leren

8. Woord-wijs projecten

Activiteiten waarbij van kinderen wordt verlangd te denken in zinnen en nieuwsgierigheid te tonen voor nieuwe woorden en vreemde talen.
Geschikte projecten: introductie van nieuwe materialen en gereedschappen die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden.


19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v11576 Mobiel met letters

    De letters zijn uit bedrukt Colorbar karton geknipt. De verbinding tussenn de letters en afbeeldingen is ideaal voor voorschoolse kinderen en jonge schoolgaande kinderen.

  2. Inspiration: v13004 Handige tas met letters van vilt

    Deze tas is gedecoreerd met hoofdletters en kleine letters, die zijn uitgheknipt uit vilt met behulp van een sjabloon. Vervolgens zijn de letters op een tas gelijmd. Je kunt verschillende tasjes maken, bijvoorbeeld één voor iedere letter van het alfabet en deze gebruiken om kindertekeningen, foto's e.d te bewaren die met dezelfde letter beginnen als de eerste letter op de tas.

  3. Inspiration: v15531 Zeemonster van papier-maché
    Een groep lagere schoolkinderen van groepen 1 t/m 4 hebben een gigantisch zeemonster gemaakt van papier-maché. Lilo, zo heet het zeemonster, is onderdeel van een milieuproject gericht op milieuvervuiling van de oceanen.

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company