Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 20% korting op onze grote selectie Plus Color hobbyverf. Vind hier uw kortingscode.
Creatief leren

7. Natuur-wijs projecten

Versterkt door: activiteiten waarbij kinderen de natuur ontdekken, leren begrijpen, respecteren en kopiëren.
Geschikte projecten: Collages maken met voorwerpen uit de natuur, tekenen, schilderen en groei-projecten.


25 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v11464 Papier-mâché bootjes in het meer

    Deze prachtige schepen zijn gevormd van kippengaas. Het geraamte is bekleed met wit krantenpapier en VTR Adhesive en tenslotte stro zijde papier. Het belangrijkst is de boten te vernissen met Paverpol, zodat ze waterbestendig worden. De oudere kinderen van de lagere school hebben volwassenen nodig om de rompen van de boten te vormen. Het gekozen papier mag niet te dik zijn. We adviseren blanco nieuwspapier. Voeg ter decoratie gekleurd papier toe of verf de boten. Het vernissen met Paverpol is belangrijk om de boten zeewaardig te maken. Hulp van volwassenen is nodig bij het uitvoeren van deze taak, omdat Paverpol lijm moeilijk egaal te verdelen is over de boot. Het leukste onderdeel is het te water laten van de kleine boten. Dit is een prachtige activiteit voor een warme zomerse dag.

  2. Inspiration: v11214 Verf op ijs en sneeuw

    Een sneeuwpop geschilderd in prachtige kleuren met A-color Glaze transparante verf

  3. Inspiration: v13007 Figuur van karton met waterkers
    Het figuur van karton met bakje met waterkers is beschilderd en bestempeld met A-Color Matt acrylverf en kleine stempels van rubber. Zet het bakje in elkaar met een nietmachine en zaai de waterkers in het meegeleverde plastic bakje.

25 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company