4. Zelf-wijs projecten

4. Zelf-wijs projecten

Versterkt door activiteiten die het zelfbewustzijn van kinderen bevorderen en hen leert keuzes te maken, ook als hun omgeving niet dezelfde mening is toegedaan.
Geschikte projecten: alles met een gevarieerd aanbod van materialen waarbij keuzes gemaakt moeten worden voor een persoonlijke creatie.


10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Mixed Media met foto en stencilpatroon
  Inspiration: v14540 Mixed Media met foto en stencilpatroon
  Ruimtelijke en persoonlijke intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project door het combineren van digitale portretten met schilderen en collage. Kinderen leren verschillende afbeeldingen op verschillende manieren te combineren (beeldsgewijs). Wanneer kinderen werken met zelfportretten die zelf ironie en humor bevatten, worden ze zich meer bewust van hoe ze dit op een creatieve manier kunnen gebruiken om hun persoonlijke intelligentie te verbeteren.
 2. Pixel Art met Nabbi strijkkralen
  Inspiration: v15146 Pixel Art met Nabbi strijkkralen
 3. Droomkamer in een schoenendoos
  Inspiration: v13353 Droomkamer in een schoenendoos
 4. Silk Clay op collage lijsten
  Inspiration: v12342 Silk Clay op collage lijsten
 5. Atleten van Silk Clay en alu-draad
  Inspiration: v15043 Atleten van Silk Clay en alu-draad
  De persoonlijke, taalkundige en sociale intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project. De persoonlijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd bij het maken van een figuur uit alu-draad en Silk Clay die hun favoriete sporten illustreert of een sport waar ze goed in zijn, voor het stimuleren van hun zelfbewustzijn. De sociale en taalkundige intelligentie van kinderen wordt verbeterd wanneer ze samenwerken en ideeën uitwisselen voor figuren terwijl ze het hebben over de cijfers en de sport.

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company