4. Zelf-wijs projecten

4. Zelf-wijs projecten

Versterkt door activiteiten die het zelfbewustzijn van kinderen bevorderen en hen leert keuzes te maken, ook als hun omgeving niet dezelfde mening is toegedaan.
Geschikte projecten: alles met een gevarieerd aanbod van materialen waarbij keuzes gemaakt moeten worden voor een persoonlijke creatie.


10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pixel Art met Nabbi strijkkralen
  Inspiration: v15146 Pixel Art met Nabbi strijkkralen
  De persoonlijke intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project wanneer zij zelfportretten met pixelkunst maken met Nabbi strijkkralen.
 2. Atleten van Silk Clay en alu-draad
  Inspiration: v15043 Atleten van Silk Clay en alu-draad
 3. Droomkamer in een schoenendoos
  Inspiration: v13353 Droomkamer in een schoenendoos
 4. Silk Clay op collage lijsten
  Inspiration: v12342 Silk Clay op collage lijsten
  De persoonlijke en ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project bij het maken van zelfportretten en bij het modelleren en mixen van kleuren. Wanneer kinderen zichzelf verbeelden, verhogen ze hun zelfbewustzijn (zelf-wijs) - en op dezelfde manier door hun eigen huid, haar en oogkleur te reproduceren. Ze laten zien hoe zij zichzelf zien (zelfbeeld) en begrijpen. Ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd bij het modelleren en mengen van verschillende modellerende kleikleuren om de werkelijke kleuren te maken, waardoor wordt geleerd hoe verschillende kleuren met elkaar reageren.

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © Creativ Company