Haken, naaien en breien

Naaien


23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16153 Japanese embroidery on your jeans jacket
  Decorate your jeans jacket with Japanese embroidery. Explore the technique called Sashiko which means ”little stitch”. Find inspiration from Japanese embroidery, originally invented to insulate and repair clothing and combine the country style with intricate designs. Use the embroidery technique on patchwork fabric to refresh clothes. Sew with embroidery floss. Remember to sew with needles that are not too similar in length, as long as the rows are straight.
  Geen voorraad meer
 2. Inspiration: v14984 Hangende decoratie van Faux Leather Papier met borduurwerk
  Deze figuren zijn gestanst uit Faux Leather papier. De gaten zijn gemaakt met behulp van een sjabloon. Het patroon is geborduurd met zilverdraad. Het geheel is aan elkaar genaaid met 1 mm leerkoord.
  Geen voorraad meer
 3. Inspiration: v13068 Een gebatikt T-shirt

  Batikken is een techniek om patronen te verven op weefsels. Vooral katoen en zijde. Deze techniek is afkomstig uit de Oriënt van de 14e eeuw en en bestaat hieruit dat je bepaalde gebieden van de stof bedekt, zodat er geen verf komt op die plaatsen. Patronen kunnen worden gemaakt door de stof bij elkaar te houden met elastiekjes, touw, wasknijpers of met rijgsteken. De batikverf in het assortiment kan worden gebruikt voor het verven in een waterbad of in de wasmachine. Voor het bewerken met verf, moeten nieuwe stoffen altijd voorgewassen worden.

23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company