Haken, naaien en breien

Macramé

Marcramé is een spannende en populaire knooptechniek, waarbij je door eenvoudige knopen te combineren met knoopdraad en knoopgaren mooie en nuttige dingen kunt maken met een moderne uitstraling. Afhankelijk van de dikte van de draad verandert het resultaat. Dus zet de creativiteit aan en verdiep u in macrame met de hier verzamelde ideeën, sieraden, winkeltasjes, dromenvangers en nog veel meer.

Macramé
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

24 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Maak je eigen regenboog
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v16174
  Maak je eigen regenboog
  Vorm een mooie en unieke regenboog in gedempte kleuren met macramékoord en hang deze als decoratie aan de muur. Wikkel of vlecht gekleurd macramé koord rond een basis van gebroken wit macramékoord. Start en stop met wikkelen op 10 cm van beide uiteinden zodat beide uiteinden kunnen worden ontrafeld en gekamd.
 2. A macramé plant hanger
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v15880
  A macramé plant hanger
  Make a plant hanger using cotton twine in a wooden ring. Vary the macramé knots by braiding either double knots or simple knots for a flat or a twisted look. You will need approx. 37 m cotton twine for a plant hanger with a finished measurement of 100 cm without the plant pot.
 3. Kumihimo hangers voor flesopeners en sleutelhangers
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v13662
  Kumihimo hangers voor flesopeners en sleutelhangers

  Deze hangers, gedecoreerd met kralen aan de uiteinden, zijn gemaakt van satijnkoord in verschillende kleuren op een Kuhimo vlechtschijf. Vervolgens kunnen de hangers bijvoorbeeld gebruikt worden om een flesopener of sleutelhanger te decoreren.

24 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company