Haken, naaien en breien

Raak geïnspireerd en dompel u onder in traditioneel handwerk. Hier vindt u tal van gratis ideeën voor breien, naaien, borduren en haken en nog veel meer - bijvoorbeeld: gratis breipatronen. Alle ideeën hebben een stapsgewijze handleiding, zodat u grondige instructies ontvangt zonder details over te slaan.


Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 344

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16136 Naai een kussen met gepaspelde randen
  Maak opgevulde paspelranden (piping) op een zelfgemaakt kussen voor een mooie afwerking. Mix patchworkstof voor unieke kussens. U kunt deze techniek gebruiken voor de randen van uw kussens, langs uw kraag of op de voorkant van uw handtas.
 2. Inspiration: v15991 Zak van textiel gedecoreerd met opstrijkfolie
  Deze stoffen tas kan worden gebruikt voor recyclebare geschenkverpakkingen, een adventskalender en als vervanging voor een klein plastic zakje. Maak de tas van twee vierkante stukken stof, vouw ze in twee driehoeken en naai ze samen op een naaimachine – ook de randen. Decoreer met figuren geknipt uit opstrijkfolie.
 3. Inspiration: v15881 Een macramé wanddecoratie geknoopt in een halve cirkel
  Knoop een wanddecoratie met de macramé-techniek. Knoop gordonknopen (bestaat uit het maken van twee festonknopen; dus twee windingen) rond een houten stok en herhaal deze helemaal rondom. Begin in het midden en knoopt rond in halve cirkels. Je hebt voor deze wandhanger ongeveer 52 m macramé koord nodig van 4 mm dikte.
 4. Inspiration: v15854 Een flanel gehaakt met de mandensteek
  Haak een flanel (wasdoekje) van zacht katoengaren met een lus voor het ophangen. De mandensteek is heel geschikt voor wasdoekjes.

Producten 1-36 van 344

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company