Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 25% korting op onze grote selectie acrylmarkers, geselecteerde gekleurde boetseerklei en verf van kunstenaarskwaliteit.
Geschenkartikelen en cadeau-ideeën

Zelfgemaakte cadeaus van kinderen

Laat de kinderen zelf creatieve cadeaus maken voor de ouders en grootouders. Verken alle ideeën voor zelfgemaakte cadeaus van kinderen in alle leeftijden.

Zelfgemaakte cadeaus van kinderen
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Producten 145-180 van 227

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v13663 Papier-Maché dozen met decoupage, strass en kralen

  Deze bruine papier-maché dozen zijn voorbewerkt met Super Primer (Super Gesso). Vervolgens is elke doos gedecoreerd met decoupage papier, bevestigd met decoupage lijmlak. Daarna zijn zelfklevende strasstenen en kralen aangebracht, voor extra decoratie.

 2. Inspiration: v13640 Figuren gemaakt van geschilderde kegels

  Deze figuren zijn met grafische elementen gedecoreerde kegels in verschillende maten. Ze zijn geschilderd met Plus Color acrylverf in verschillende kleuren. Eerst met een kwast en daarna met een foam kwast. De ogen zijn getekend met een zwarte Uni Posca stift.

 3. Inspiration: v13458 Een sporttas met gestempelde afbeeldingen en tekst

  Deze tas is gedecoreerd met Textile Solid textielverf, aangebracht op foam stempels met verschillende afbeeldingen en letters.

 4. Inspiration: v13137 Canvas paneel met neon kleuren en zwart

  Kras een design (gebruik je fantasie) in foam plaat met een vouwbeen en verf deze zwart met A-Color verf. Druk het design tegen een canvas paneel. Het canvas paneel is vantevoren geverfd met dezelfde verf in neon kleuren. De verf op het paneel is droog. Tot slot wordt het canvas paneel in de lijst gelijmd. De lijst is zwart geverfd.

Producten 145-180 van 227

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company