Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 25% korting op onze grote selectie acrylmarkers, geselecteerde gekleurde boetseerklei en verf van kunstenaarskwaliteit.
Geschenkartikelen en cadeau-ideeën

Zelfgemaakte cadeaus van kinderen

Laat de kinderen zelf creatieve cadeaus maken voor de ouders en grootouders. Verken alle ideeën voor zelfgemaakte cadeaus van kinderen in alle leeftijden.

Zelfgemaakte cadeaus van kinderen
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Producten 1-36 van 94

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16206 Kleurrijke onderzetters van houten stokken
  Dit is een eenvoudig idee waarmee jonge en oudere kinderen creatief kunnen zijn! Verf houten stokken of houten kralen, rijg op een maïskoord en de kinderen hebben een prachtige onderzetter gemaakt. Een ideaal cadeau-idee!
 2. Inspiration: v15885 Een vaas van een glazen fles gedecoreerd met papier-maché
  Maak vazen van glazen flessen bedekt met papier-maché pulp. Pulp is een papier-lijmmengsel dat alleen met water gemengd hoeft te worden om papier-maché te maken. Gebruik de papier-maché-pulp precies zoals het is (de kleur is gebroken wit) of meng een kleine hoeveelheid acrylverf door het papier-maché-mengsel om het te kleuren.
 3. Inspiration: v15539 3D afbeeldingen met String Art
  Deze afbeeldingen zijn gemaakt door garen rond spelden te wikkelen die op een stuk dik Foam zijn gestoken. Extra leuk wordt het String Art kunstwerk door er Nabbi strijkkralen en andere decoraties in te verwerken.
 4. Inspiration: v14562 Een windgong gedecoreerd met houten schijven en grafische details wooden Discs and graphic Designs
  Deze houten windgongen zijn geverfd met Plus Color Acrylverf en gedecoreerd met houten schijven. Grafische details zijn aangebracht met Uni Posca stiften.

Producten 1-36 van 94

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company