DIY Interieurdecoratie

Kandelaars en kaarsen

Producten 1-36 van 39

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15998 Handgeschept papier met dennennaalden voor Kerstmis
  Maak je eigen papier met dennennaalden voor plaatskaarten, hangende decoraties en kandelaars. Strooi dennennaalden en papierpulp in water om het papier op te lossen. Laat het papier een nacht drogen.
 2. Inspiration: v14225 Een geometrisch gevormde kandelaar die zwart geverfd is
  Deze geometrisch gevormde kandelaar is van de set die vier houten kandelaars en vier houten kralen bevat. De kandelaar is geverfd met zwarte Plus Color hobbyverf. Hetzelfde geldt voor de houten kralen die hier zijn afgebeeld. De kralen zijn geregen aan een zwart leerkoord.
 3. Inspiration: v13987 Kandelaar met decoratieve band van papier

  Deze waxinelichthouder is gedecoreerd met een band gemaakt van structuurpapier met kleine gaten, gemaakt met de schroefpriem. Een satijnen lint is boven om de rand van het waxinelicht gestrikt.

 4. Inspiration: v13182 Een fles met gedecoreerde kaarsenhouder

  De doorzichtige glazen fles is gedecoreerd met een stukje natuurlijke hennepdraad en een metalen plaatje. Tekst wordt geschreven aan de onderkant van de fles met een glas en porselein stift. Ook zijn glazen mini kerstballen op de bodem van de fles gelegd. De kaarsenhouder wordt gebalanceerd op de flessenhals met een enkele kerstbal voor decoratie.

Producten 1-36 van 39

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company