Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.
Decoratie

Decoratie van papier-maché en karton

Producten 109-144 van 169

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v12495 Letters geverfd met Plus Color acrylverf

  Deze letters van papier-mâché zijn geverfd in diverse kleuren Plus Color acrylverf in kleine delen met diverse patronen. Zwarte Plus Color acrylverf, verdund met water en in een klein navulflesje met een dunne punt gegoten, is gebruikt voor de decoratie daarna.

  Geen voorraad meer
 2. Inspiration: v12342 Silk Clay op collage lijsten
  De persoonlijke en ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project bij het maken van zelfportretten en bij het modelleren en mixen van kleuren. Wanneer kinderen zichzelf verbeelden, verhogen ze hun zelfbewustzijn (zelf-wijs) - en op dezelfde manier door hun eigen huid, haar en oogkleur te reproduceren. Ze laten zien hoe zij zichzelf zien (zelfbeeld) en begrijpen. Ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd bij het modelleren en mengen van verschillende modellerende kleikleuren om de werkelijke kleuren te maken, waardoor wordt geleerd hoe verschillende kleuren met elkaar reageren.
  Geen voorraad meer
 3. Inspiration: v12055 Comforting Candle Holders

  A piece of natural hemp wrapped around the glass lantern which is then decorated with tassels and a feather charm.

 4. Inspiration: v11713 Universum van Foam Clay

  Het is zo gemakkelijk en zo leuk om objecten te bekleden met Foam Clay. Rol een kleine bal, druk het op een object, verdeel en herhaal dit. Maak patronen met de mooie Foam Clay kleuren. Er zijn zoveel mogelijkheden voor het decoreren van vormen. Hier enkele voorbeelden ter inspiratie.

Producten 109-144 van 169

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company