Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 25% korting op onze grote selectie acrylmarkers, geselecteerde gekleurde boetseerklei en verf van kunstenaarskwaliteit.
Decoratie

Decoratie van papier-maché en karton

Producten 73-108 van 208

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v13945 Rhinestones and Glitter Paint on Paper Prisms and Paper Baubles

  Assemble the prisms and the Click Ornaments following the instructions and then paint with A-Color glitter paint. When dry, decorate with glued-on rhinestones. Attach a piece of mercerised cotton for hanging, decorated with beads.

 2. Inspiration: v13796 Haak met zwart design
  Deze witte, terracotta haak is gedecoreerd met designs gemaakt met een foam stempel gedoopt in zwarte Plus Color Acrylverf.
 3. Inspiration: v13615 Een kerstkaart in natuurtinten van Vivi Gade Design

  De voorkant van deze handgemaakte kerstkaart is gedecoreerd met Vivi Gade Design papier in natuurtinten (Oslo serie). een band is gemaakt van een stuk natuurlijk hennep touw. Ook zijn zelfklevende halve parels gebruikt ter decoratie.

 4. Inspiration: v13412 Kaartenserie met roze parelmoerkarton en strasstenen

  De uitnodiging is gemaakt van een Vivi Gade design kaart van de Skagen serie. Het is gedecoreerd met papier van dezelfde serie alsook met parelmoer karton en zelfklevende strasstenen. De menukaart en de naamkaart zijn gemaakt van Color Bar karton gedecoreerd op dezelfde manier als de uitnodiging.

Producten 73-108 van 208

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company