Decoratie

Decoratie van papier-maché en karton

Producten 1-36 van 184

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16178 Decoratieve taarten gemaakt van dozen
  Make your very own decorative cakes from round papier-mâché boxes. Paint them with craft paint and decorate further with icing sugar, candles and berries from Foam Clay and Silk Clay. Make many different cakes, f.ex. tiered cakes or cupcakes, perfect for the children's play kitchen.
 2. Inspiration: v15265 Medusa en het tentakelmonster van papier-mache
  Creëer je eigen angstaanjagende Medusa of een tentakelmonster geïnspireerd door Cthulhu. De Medusa en het tentakelmonster zijn gemaakt van een masker en schedel van papier-maché en bekleed met Silk Clay en daarna geverfd. Chenille is gebruikt voor slangenhaar en tentakels.
 3. Inspiration: v14913 Een afbeelding met olifant en ballonnen als gastenboek
  Teken, schilder of print een schattige olifant en knip ballonnen uit papier of karton. Neem alles mee naar de babyshower. Alle gasten kunnen dan hun naam in een ballon schrijven. Lijm de ballonnen op de afbeelding. Dit is een fantastisch aandenken aan de babyshower en superleuk als decoratie voor de babykamer.
 4. Inspiration: v14609 Een vrijstaande uil geverfd in verschillende kleuren
  Deze vrijstaande uil van papier-maché, met details aan de voorkant, is geverfd met verschillende kleuren Plus Color Acrylverf. Na het drogen zijn de details extra aangezet met een zwarte Uni Posca stift.

Producten 1-36 van 184

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company