Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.
Decoratie

Decoratie van papier-maché en karton

Producten 1-36 van 41

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15265 Medusa en het tentakelmonster van papier-mache
  Creëer je eigen angstaanjagende Medusa of een tentakelmonster geïnspireerd door Cthulhu. De Medusa en het tentakelmonster zijn gemaakt van een masker en schedel van papier-maché en bekleed met Silk Clay en daarna geverfd. Chenille is gebruikt voor slangenhaar en tentakels.
 2. Inspiration: v14069 Een kleine geverfde en gedecoreerde doos van papier-maché
  Elk van deze kleine dozen met deksels van papier-maché zijn geverfd met A-Color metallic acrylverf. Eenmaal droog zijn ze allemaal gedecoreerd met een variatie van stickers, polyhars kronen, pailletten en strasstenen.
 3. Inspiration: v13406 Knikkende engel met kegeljurk

  Deze engel heeft een jurk gemaakt van een kegel beschilderd met A-Color acrylverf en gedecoreerd met gescheurde stukken glacé papier. De vleugels zijn gemaakt van uitgestanste voeten. Het hoofd is gemaakt van een UFO van styropor die bevestigd is aan het einde van een houten bloemstok die door de kegel gestoken is. Een houten kraal is bevestigd aan het andere einde van de bloemstok als tegengewicht, waardoor de engel kan knikken.

 4. Inspiration: v12464 Decoreren met Lijmfolie

  Breng lijmfolie aan op glas en karton met een lijmpen of met dubbelzijdig klevend tape. De lijmfolie wordt op het dubbelzijdig klevend tape gewreven en op het hart geknipt uit dubbelzijdig klevend folie. De lijmpen is gebruikt voor het maken van de cirkels.

Producten 1-36 van 41

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company