Creativiteit voor het feest

Tafeldecoraties


Producten 1-36 van 63

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16080 Verjaardagstrein versierd met hobbyverf, een Silk Clay nummer en Silk Clay dieren
  Maak deze mooie verjaardagstrein die er geweldig uitziet op elke verjaardagstafel. De houten trein met drie wagons is beschilderd met hobbyverf. De dieren en het nummer zijn geboetseerd van Silk Clay. Gebruik Silk Clay om de leeftijd te boetseren en plaats het op de ontbijttafel.
 2. Inspiration: v16027 Turquoise en gouden tafeldecoraties, servet decoratie en naamkaarten
  Twee kandelaars zijn geverfd met gouden verf. Op de punt van de ganzenveer is lijm aangebracht, waarna deze besprenkeld is met glitter. Daarna is deze aan een opgerold servet vastgemaakt. Een veer als naamkaart is hetzelfde gedecoreerd en is vastgemaakt met een satijn lint aan een manilla label.
 3. Inspiration: v14248 Kandelaars met sterren gemaakt van Design Paper

  De kandelaars zijn gedecoreerd met een enkele ster, uitgestanst van dan wel glanzend of glitterend Vivi Gade Design papier.

 4. Inspiration: v13787 Witte tafeldecoraties

  Deze feestelijke tafel is gedekt met een wit tafelkleed, witte kaarsen en servetten. De tafelloper is van zilverkleurige netstof. Deze netstof ik ook gebruikt rond de vazen en ter decoratie op het naamkaartje. De vouwdoosjes zijn gedecoreerd met satijnlint en houten harten. Satijnen harten zijn met lint aan de stelen van de wijnglazen bevestigd.

Producten 1-36 van 63

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company