Creativiteit met papier en karton

Knippen en plakken


Producten 109-144 van 239

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v13406 Knikkende engel met kegeljurk

  Deze engel heeft een jurk gemaakt van een kegel beschilderd met A-Color acrylverf en gedecoreerd met gescheurde stukken glacé papier. De vleugels zijn gemaakt van uitgestanste voeten. Het hoofd is gemaakt van een UFO van styropor die bevestigd is aan het einde van een houten bloemstok die door de kegel gestoken is. Een houten kraal is bevestigd aan het andere einde van de bloemstok als tegengewicht, waardoor de engel kan knikken.

 2. Inspiration: v13282 Een Paris Design papieren ballerina met ster

  Deze ballerina met een ster in haar handen is gemaakt van Vivi Gade Design papier uit de Paris serie. De verschillende delen zijn aan elkaar bevestigd met dubbelzijdig zelfklevend tape. Gebruik naaigaren om de ster te bevestigen aan de hand van de ballerina. Ook de ophanglus is gemaakt van naaigaren.

 3. Inspiration: v13227 Een geweven hart en kegel van glanzend papier

  Het geweven hart en de kegel zijn geknipt uit glanspapier en vastgezet met lijm. Knip, pons of scheur cirkels uit glanspapier en lijm die op de kegel en het hart.

 4. Inspiration: v13183 Een engel met een rok van Concertina papier

  Deze engel is gemaakt van een katoenbal geregen op een stuk papierkoord waaraan een rok van concertina papier wordt vastgemaakt. Het gezicht is getekend met zwarte en rode stiften. Een kraal doet dienst als stralenkrans.

Producten 109-144 van 239

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company