Creativiteit met papier en karton

Knippen en plakken


Producten 1-36 van 108

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16516 Frida Kahlo's Mexico – assemblage pictures
  The Mexican artist Frida Kahlo has become a role model due to her art, courage and strength. Her famous paintings reflect her life and are anchored in Mexican culture. She found inspiration in Native American culture and the colourful Mexican folk art, characterized by strong colours, patterns and motifs with death, symbolized by skeletons and skulls. With this idea, you can take the pupils to the Mexico, that Frida Kahlo loved so much. TARGET GROUP: Juniors (Y4-Y6)
 2. Inspiration: v15548 Engelen gemaakt met een kegellijf
  Knip het lichaam van de engel van design papier met behulp van de sjabloon. Voor het haar is dun katoengaren gebruikt dat met een nietje is vastgezet.
 3. Inspiration: v14839 Bloemen voor Party Photo Shoot
  Deze papieren bloemen zijn fantastisch om een feest op te luisteren. Hier zijn de bloemen gebruikt als back drop voor een foto reportage voor een huwelijk. Vouw de bloemen per instructies op de achterkant van de verpakking. Hang op een stuk hout of tegen de muur. Tule en lichtslingers zijn achter de bloemen gehangen.
 4. Inspiration: v14733 Een engel geknipt uit velourspapier
  Deze engel van velourspapier is geknipt met behulp van het aangehechte sjabloon. Het kleed is gedecoreerd met zelfklevende strasstenen. Een uitgeprinte portretfoto is op het hoofd gelijmd. Lijm De vleugels zijn bestrooid met glitter.

Producten 1-36 van 108

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company