Creativiteit met papier en karton

Kaarten maken

Het ontvangen van een zelfgemaakte kaart waaraan tijd en aandacht is besteed, is heel speciaal. Maak ook uw eigen kaart. U kunt er zeker van zijn dat de ontvanger deze zal koesteren. We hebben heel veel inspiratie en producten verzameld zodat u zeker weten kunt starten met het maken van kaarten voor elke gelegenheid.

Producten 1-36 van 206

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15946 Zelf papier maken en gedecoreerd met servet
  Leer hoe je zelf papier kunt scheppen. Je gebruikt hiervoor papierpulp en een frame. Je kunt je zelfgemaakte papier decoreren met een ontwerp geknipt uit een servet. Supermooi om te gebruiken voor kaarten maken.
 2. Inspiration: v15692 Formele invitatie voor een communiefeest
  Maak zelf de uitnodigingen voor je communiefeest. Hier is de uitnodiging gedecoreerd met een smoking jas van zwart karton, en een wit overhemd van wit karton. De stropdas is gestanst van patroon papier. Voor de knopen zijn strasstenen gebruikt.
 3. Inspiration: v15578 Uitnodiging van recycled karton met skelet bladeren
  Maak zelf uitnodigingen van recycled karton en decoreer met goud papier en skelet braderen. Sluit met een stuk raffia en decoreer met strasstenen.
 4. Inspiration: v15448 Wenskaarten met geponste Faux Leather papieren paddenstoelen
  Maak je eigen wenskaarten met paddenstoelen ontwerpen. Hier zijn twee ideeën voor wenskaarten voor het najaar met uit Faux Leather geponste paddenstoelen. De ene kaart heeft een zakje op de voorkant voor de paddenstoelen die kunnen worden gebruikt als hangende decoraties. De andere kaart is gedecoreerd met Faux Leather decoraties en rivets.

Producten 1-36 van 206

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company