Creatieve Kerst

Zelfgemaakte kerstdecoraties

Hebt u er al eens over nagedacht hoeveel kerstversieringen u zelf kunt maken? Er zijn bijna geen limieten. Hier hebben we suggesties verzameld voor creatieve kerstversieringen die voor u klaar staan. Om u een beter overzicht te geven, is het allemaal gesorteerd in categorieën die u kunt verkennen en zowel ideeën kunt vinden voor wat u kunt maken als de producten die u nodig hebt om het te maken.

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15985 Een adventskrans met pampagras en sisal
  Bedek een strokrans met pampagras en sisal en gebruik bloemistendraad om ze op hun plaats te houden. Bevestig de andere items op de krans met een lijmpistool. Bind een dun zijden lint in een strik rond elk van de vier metalen kandelaars en duw deze in de krans.
 2. Inspiration: v14997 Adventkalender van papieren zakken met pooldieren
  Speelse adventkalender gemaakt van papieren zakken in de vorm van pooldieren. Hang de zakken met kleine cadeautjes aan een lijn of plaats ze in een doos.
 3. Inspiration: v13618 Een kerstkaart van Vivi Gade Design karton met cabochon

  De voorkant van deze zelfgemaakte wenskaart is gedecoreerd met rood en wit Vivi Gade design papier. De kerstkaart is verder gedecoreerd met behulp van stickers en cabochons met nostalgisch design.

 4. Inspiration: v12714 Vivi Gade Design kegel

  De kegel is m.b.v. een sjabloon geknipt uit Vivi Gade Design papier en karton en daarna gedecoreerd met zelfklevende halve parels, knijpers en uitgestanste vormen van Vivi Gade Design papier.

Producten 1-36 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company