Creatieve Kerst

Zelfgemaakte kerstdecoraties

Hebt u er al eens over nagedacht hoeveel kerstversieringen u zelf kunt maken? Er zijn bijna geen limieten. Hier hebben we suggesties verzameld voor creatieve kerstversieringen die voor u klaar staan. Om u een beter overzicht te geven, is het allemaal gesorteerd in categorieën die u kunt verkennen en zowel ideeën kunt vinden voor wat u kunt maken als de producten die u nodig hebt om het te maken.

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 124

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16210 Beautiful plastic baubles with decoration inside
  This technique is so simple, it's even suitable for little fingers! Tear beautiful paper into pieces, find beautiful vintage die-cuts, sprinkle glitter and put it all inside the two-piece transparent plastic bauble. Decorate further glitter glue and feed a ribbon through the loop at the top ... and that's how easy it is.
 2. Inspiration: v15744 Naaldvilt een engel op een styropor ei
  Maak deze engel door gekaarde wol te naaldvilten op een styropor ei. De engel is verder gedecoreerd met rocailles en een stuk katoenkoord is gebruikt voor het ophangen.
 3. Inspiration: v15548 Engelen gemaakt met een kegellijf
  Knip het lichaam van de engel van design papier met behulp van de sjabloon. Voor het haar is dun katoengaren gebruikt dat met een nietje is vastgezet.
 4. Inspiration: v14998 Gevlochten hart met pooldieren
  Print het sjabloon uit en neem over op glanzend papier en glitter papier. Bevestig de stickers voor ogen, neus en wangen om de dieren een schattig gezicht te geven. Vlecht de mandjes op dezelfde manier als harten.

Producten 1-36 van 124

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company