Cyber Monday: Bespaar 30%* op ALLE ITEMS - alleen vandaag! Gebruik de kortingscode: CYBER30 bij het afrekenen. *Geldt alleen voor particuliere klanten. Zie aanvullende voorwaarden op de voorpagina.
Creatieve Kerst

Zelfgemaakte kerstdecoraties

Hebt u er al eens over nagedacht hoeveel kerstversieringen u zelf kunt maken? Er zijn bijna geen limieten. Hier hebben we suggesties verzameld voor creatieve kerstversieringen die voor u klaar staan. Om u een beter overzicht te geven, is het allemaal gesorteerd in categorieën die u kunt verkennen en zowel ideeën kunt vinden voor wat u kunt maken als de producten die u nodig hebt om het te maken.

Select a category or see all products below

Producten 73-108 van 437

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15548 Engelen gemaakt met een kegellijf
  Knip het lichaam van de engel van design papier met behulp van de sjabloon. Voor het haar is dun katoengaren gebruikt dat met een nietje is vastgezet.
 2. Inspiration: v15434 Deco bal met pooldieren als sneeuwbal
  Maak een miniatuur winter wonderland met een ijsbeer, pinguïn en sneeuwpop van Foam Clay en Silk Clay. De kleine figuren zijn geplaatst in een transparante deco bal. Het geheel is geplaatst op een standaard van karton zodat het geheel lijkt op een sneeuwbol.
 3. Inspiration: v15405 Kabouter maakt cadeaus in het huis van de kerstman
  Maak je eigen decembersprookje hoe de kerstkabouter cadeaus maakt en inpakt. De kabouter kan aan het werk zijn in het huis van de kerstman of voor zijn eigen deur.
 4. Inspiration: v15436 Kerstbal gedecoreerd als sneeuwpop
  Maak zelf kerstballen gedecoreerd als sneeuwpoppen door styropor ballen te decoreren with Foam Clay en te decoreren met kant-en-klare accessoires voor sneeuwpoppen.

Producten 73-108 van 437

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company